updraftplus
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/buildlh6/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121wordpress-seo
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/buildlh6/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121דף הבית » KITCHEN'S DETAILS
כאן תקבלו את כל הכלים הדרושים לתכנון מטבח פונקציונלי ויפה.
כאן תוכלו לממש את כל הרעיונות שראיתם בקטלוגים ובאתרים למינהם או בדירות יוקרה.
הכלים כאן יסייעו לכם לעצב את המטבח שלכם כמו מקצוענים.
המדריך בנוי מראשי פרקים של כל הנושאים החשובים לתכנון מטבח.
תוכלו להדפיסו ולרשום הערות על גבי ההדפסה בקשר למבנה המטבח שלכם.
ולבסוף תוכלו לשרטט בעצמכם סקיצה שאפשר להעביר לנגר לתמחור וביצוע.
המטרה היא שתדעו:
אילו שאלות כדאי לשאול את עצמכם בלי לדלג על דברים חשובים.
מהם השיקולים של המעצבים כשהם מתכננים מטבח ואיך תדעו אותם בעצמכם.
מהם חומרי הגלם הקיימים בשוק, מה מהם כדאי לבחור ומדוע ?
איך לבחור מוצרי החשמל?
ועוד כמה הפתעות בדרך…
מטבח יעיל הוא מטבח שיקל על העבודה היום יומית ובנוסף, יחסוך הרבה פעולות מיותרות ומעברים ממקום למקום ובכך יחסך לכם זמן רב.
הבשלנים שביננו מבלים לא מעט זמן במטבח וירגישו את זה יותר מכולם.
אבל נניח שאתם כאלה שאין להם זמן ומבלים רק שעה ביום במטבח, נניח שבתכנון נכון חסכתם שני צעדים מיותרים,
שתי פתיחות מיותרות של מגירות, והתעסקות עודפת עם הכלים בכל יום.
זה אמנם נשמע מעט אבל אם תכפילו את החיסכון הזה בשנות חיי המטבח תקבלו לא מעט זמן בחזרה.
המשאב החשוב ביותר עבורינו הוא זמן ועל כן כדאי שנשקיע אותו בדברים החשובים ולא בפעולות מיותרות.
נעבור כעת על כמה מהעקרונות החשובים בתכנון המטבח. שימוש בעקרונות אלו יאפשר לכם לתכנן זרימת עבודה טובה ונכונה,
שתהפוך את השימוש במטבח ליעיל. שימו לב כי לא בכל מטבח ניתן לנצל עקרונות אלו.
במקרה כזה, תפקידנו הוא למצוא את האיזון הנכון ביותר בין תכנון אידאלי לבין מה שאפשרי.
יש לשים לב לתכנון זרימת העבודה במטבח. זה נעשה באמצעות תכנון בצורת משולש,
שזה בעצם היחס בין המקרר לכיור ולכיריים. מוצרים אלו נמצאים כל הזמן בשימוש ובד"כ מוצרים שנוציא מהמקרר.
ירקות למשל, יעברו לכיור לשטיפה ואז לחיתוך ומשם לכיריים.
הקפידו שיהיו מרחקים נכונים ושתיווצר צורה של משולש בין המקרר, כיור וכיריים,
כזו שמאפשרת לכם להגיע לכל מוצר מאמצע המטבח כך שיהיה נוח לעבודה.
מידות ארונות המטבח
ארונות המטבח בעומק סטנטדרטי של 60 ס"מ, גובה הארונות התחתונים כולל השיש 90 ס"מ. הארונות עומדים על גבי רגליות פלסטיק המכוסות בסוקל בדרך כלל גובהו יהיה 10 ס"מ. יש כאלה שבמקום רגלים מפלסטיק מעמידים את הארונות על גבי סוקל מעץ סנדויץ. בכל מקרה מראה המטבח כלפי חוץ נראה אותו דבר.
ארונות המטבח בנויות יחידות יחידות המוצמדות אחת לשניה עם ברגים.
כעת נתכנן היכן יהיה כל אזור ואזור במטבח:
אזור לכלים נקיים לאחר שטיפה:
האזור אליו יוצאו הכלים הנקיים. נמקם את האזור הזה בד"כ במשטח הניגודי לאזור העבודה. באזור שטיפת הכלים כדאי לקחת בחשבון גם מקום לייבוש הכלים, על השיש, או במדיח.
אזור ההכנות:
זהו האזור הפעיל ביותר במטבח, באזור זה יבוצעו מרבית עבודות החיתוך והכנת המזון. השאירו
משטח בגודל של 90 ס"מ – 130 ס"מ.
אזור זה יימצא תמיד בין הכיור לכיריים , כיוון שמוצרים העוברים שטיפה בכיור יעברו לחיתוך ולאחר מכן
לכיריים, כך השאריות והלכלוך באזור זה יוחזרו לכיור בקלות.
אזור הבישול:
האזור הקרוב ביותר לאזור העבודה וזה שתומך בו. פה נמקם את הסירים והמחבתות, שמן ותבלינים.
אזור האפייה:
מי שמכין עוגות, לחם ומאפים זקוק במטבח לאזור כזה, כאן נתכנן משטח ללישת בצק בגודל של 110-160 ס"מ. כאן נמקם גם מגירות לאחסנת תבניות וכלי אפיה. כדאי שהמגירות יהיו גבוהות.
אזור אכילה:
זהו האזור בו נתכנן שולחן, אי, או דלפק בו נוכל לשבת לאכול. אפשר לבחור שהשולחן יהיה בגובה סטרנדטי של כ 74 ס"מ
או אי בגובה 90 ס"מ ולמי שרוצה לאכול בחצי עמידה אפשר דלפק קטן בגובה 120 ס"מ. במרבית המטבחים קיימים אילוצי מקום
ועל כן, אזור האכילה יכול להיות גם אותו המשטח המשמש ללישה של בצקים.
מזווה:
כאן נמקם ארון לאחסון, רצוי ארון גבוה המכיל נפח רב, עבור כל המוצרים היבשים במטבח כגון קופסאות שימורים,
קטניות, פסטות, קורנפלקס וכדומה.
יש כאלה המעדיפים מקרר גדול שבו הם מאחסנים את הקטניות ושימורים במקום ארון מזווה.
פינת קפה:
האזור בו נתכנן מתקן השתייה ונאחסן בו את ספלי השתייה, תה קפה וכדומה.
רצוי שאזור זה יהיה רחוק מאזור העבודה כדי שהמשתמשים במתקן לא יפריעו לעבודה במטבח.
את הרשימה שכאן כדאי להדפיס ולסמן ליד כל דבר מהי רמת השימוש שלכם בו.
כמו כן קבעו מהו הנפח שתופס כל דבר במטבח שלכם ובמה מכלי המטבח נשתמש לעיתים תכופות ובמה פחות.
מה ששימושי יותר, יהיה במדף שקל להגיע אליו ומה שנשתמש בו
לעיתים רחוקות יכול להיות גבוה בארון המזווה למשל.
כאן מפורטת רשימת מכשירי חשמל שנמצאים בדר"כ במטבחים.
נתונים אלו יעזרו לכם להתחשב בדרישות של כל מכשיר ומכשיר ולהתאים את מבנה הארונות.
בשלב הסופי של תכנון המטבח תצטרכו לבחור את דגם המוצרים על מנת לבצע התאמה מושלמת.
מקרר:
קיימים מס' גדלים של מקררים וכמו כן רוב המקררים בולטים מעומק השיש וישנם כאלה שבקו אחד עם השיש.
עבור המקררים שבקו השיש תשלמו יותר ובנוסף תצטרכו יותר מקום שכן הם רחבים יותר.
60-75 ס"מ רוחב, נפח אחסנה קטן יחסית של כ 400 ליטר
75-85 ס"מ, נפח אחסנה בינוני של כ 550 ליטר
85-95 ס"מ, נפח אחסנה גדול של 600 ליטר ומעלה
95-110 ס"מ, נפח אחסנה ענק של 700 ליטר ומעלה
כיריים:
קיימים 3 סוגי כריים לבחירה:
כריים העובדים על גז
עם 4 או 5 להבות.
שימו לב שסוג זה לא אפשרי להתקנה במרתף.
כיריים חשמליות קרמיות
עם 4 או 5 כירות.
אלו מצריכות בד"כ חיבור חשמל תלת פאזי ולא מומלצות.
מתחמות לטמפרטורה גבוהה מאוד (500 מעלות צלזיוס), זמן קירור איטי מאוד,
לא מומלץ למשפחות עם ילדים קטנים או חתולים המטפסים על השיש.
כיריים אידוקציה
עם 4, 5 או 6 כירות
אלו מצריכות חיבור חשמל תלת פאזי וגם יתפסו יותר מקום מתחת לשיש בגלל איורור.
כריים אלו בעלות טכנולוגיית חשמל חכמה המתחממת רק במגע של סיר מגנטי עם הכירה.
חימום באמצעות חום שיורי, המשמעות היא שטמפרטורת הכירה זהה לטמפרטורת הסיר (100 מעלות רתיחה).
החימום ובקירור שלהם מהירים מאוד, אך מצריכות החלפת חלק מהסירים.
תנורים:
קיימים מס' סוגים:
תנור עצמאי משולב עם כיריים ברוחב 60 ס"מ ובגובה השיש 90 ס"מ.
תנור בליד אין המוכנס לתוך ארון. רוחב הארון צריך להיות 60 ס"מ וגובה התא לתנור גם 60 ס"מ.וקיים גם תנור וחצי בליד אין. למי ששומר כשרות יש לבדוק שמתאים לדרישותיו.
התנורים המוצאים למכירה בעלי 3 אופציות לבחירה – תנור עם ניקוי עצמי פירוליטי,
תנור ללא ניקוי עצמי ותנור עם ניקוי עצמי הידרוקלין שהוא המומלץ מבין השלושה.
מדיח כלים:
קיימים 3 גדלים של מדיחי כלים:
רוחב 45 ס"מ – מתאים למשפחות קטנות (זוג + 2)
רוחב 50 ס"מ
רוחב 60 ס"מ – מתאים למשפחות גדולות
למשפחה קטנה מומלץ מדיח של 45 ס"מ , בצורה כזו הוא מופעל פעם ביום לפחותומונע ריחות לא נעימים הנגרמים מחוסר הפעלה של מדיח גדול.
מסנני מים:
קיימים מספר סוגים לבחירה:
מתקן מים על גבי השיש.
מתקן מים עומד על הריצפה.
במקום זה ניתן להתקין ברז מסנן ליד הכיור
קיימים שלוש סוגים לבחירה:
פילטר מים בלבד
אוסמוזה הפוכה שהוא המומלץ.
או מערכת מים קרים וחמים.
טוחן אשפה:
מומלץ להתקין טוחן אשפה, כך הפסולת האורגנית נשטפת לכיור
כעת נבחן את חומרי הגלם העיקריים מהם מורכב המטבח. כך תוכלו לבחור בצורה מושכלת את מה שטוב עבורכם ותוכלו לבצע השוואה יעילה בין החומרים השונים. יצרנו עבורכם רשימה בה תוכלו לסמן מה חשוב לכם שיהיה במטבח שלכם.
גוף המטבח (השלד עליו יורכבו שאר החלקים)
חומרים מומלצים:
סנדוויץ' אדום מסוג אוקומה או בירץ':
אילו לוחות עץ מסודרים שתי וערב המעניקים חוזק מרבי ועמידות טובה בשחיקה ובמים.
סיבית ירוקה:
חומר פחות מוכר אך איכותי באותה מידה, כבד מאוד באופן יחסי, עמידות מקסימלית לחדירה של מים.
(משמש במטבחי יוקרה המיובאים לישראל)
חומרים מומלצים פחות:
סיבית רגילה צהובה / סנדוויץ' אדום טווין / סנדוויץ' אדום צפצפה / MDF
ציפוי פנים הארונות של המטבח :
חומרים מומלצים:
פורמייקה מרושתת – עמידה יותר בשחיקה, בדרך כלל עבה יותר מפורמייקה רגילה.
פורמייקה לבחירה – כל פורמייקה ממניפת הצבעים הקיימת (בדרך כלל יגרור תוספות תשלום ולא כל בעלי המקצוע יבצעו).
חומרים מומלצים פחות:
פורמייקה "לבן גב" פורמייקה לבנה דקה בעלת ברק נמוך, אופיינית למטבחים ישנים.
מלמין שכבת ציפוי ללא החלק הקשיח של הפורמייקה.
הדלתות (חזיתות):
סוגי הדלתות השונים מעניקים שוני במראה ובעמידות של המטבח. כיוון שיש שלב שלם רק בנושא זה (שלב 7), רק נציין שאת החומר ממנו מכינים את בסיס הדלת, הוא החומר שאותו לא רואים.
חומרים מומלצים:
חומרים מומלצים פחות:
פריזול פנים:
הצירים והמסילות של המטבח נקראים פרזול פנים.
בפרזול למטבח תמצאו כמה חברות מובילות כגון בלום המשווקת את המותג בלורן ומומלצת על ידנו וחברת הטיש.
בכל חברה תמצאו מס' רמות של פירזול למטבח – מגירות לעומס קל, בינוני וכבד.
מגירות עם צד נמוך או גבוה וכדומה. ככל שהסדרה איכותית יותר כך מחיר המטבח יתייקר.
אנו נעשה לכם סדר בדברים כדי שיהיה לכם קל יותר לבחור את הפרזול המתאים.
אנו ממליצים לא להוציא כסף מיותר על מגירות שעומדות בעומסים שאף פעם לא תגיעו אליהם וכדומה.
אין מה לחשוש ממשקלים, מרבית המגירות מסוגלות לשאת משקלים גבוהים משמעותית ממה שתוכלו לאחסן עליהן.
בלום:
נדיר למצוא היום מגירה שאין לה טריקה שקטה אך עדיין חשוב לוודא.
קלפות
בשוק זה נתמצאו בעיקר את חברת בלום, שמשווקים גם את מותג בלורן.
קיימים מגוון סגנונות עיצוביים ואפשר גם לערבב בין הסגנונות.
יצרנו עבורכם רשימה הסוקרת את הסגנונות המוכרים והנפוצים ופירטנו את המאפיינים הייחודים של כל אחד מהם.
מטבח בסגנון מודרני:
מאופיין בקווים ישרים ונקיים, בד"כ עם ידיות אינטגרליות או אפילו בלי ידיות כלל )פתיחה בנגיעה או חשמלית(. החזיתות יהיו ישרות וללא מסגרות או אלמנטים שונים. בשנים האחרונות ניתן לראות שילובים רבים ומוצלחים של אלמנטים מעץ במטבחים בסגנון הזה. חומרים נפוצים במטבחים אלו: זכוכית, אלומיניום, גימור סופר מט או סופר מבריק, מגוון פורמייקות חלקות למיניהן. משטחי השיש יהיו ישרים בדרך כלל ללא קנטים ותוספות.
מטבח הייטקי / תעשייתי:
תת קטגוריה של המטבח המודרני שמאופיין ע"י תוספת של אלמנטים 'קרים' ומינימליסטים אפילו יותר. לדוגמא: שילוב נירוסטה למשטח עבודה או לחזיתות, אפילו כמדפים פתוחים. יחידות צפות גבוהות מהרצפה, צבעים מונוכרומטיים וכהים (לסגנון התעשייתי) או לחילופין בהירים וזועקים (לסגנון ההייטק). חומרים נפוצים במטבחים אלו: זכוכית, אלומיניום, גימורי סופר מט או סופר מבריק, מגוון פורמייקות מיוחדות (גימורי בטון, טיח, חלודה וכו')
מטבח כפרי מודרני:
מהו מטבח בסגנון "כפרי מודרני", זהו מטבח עדין וחמים, בכל דוגמא עדינה בצורת מסגרת פנימית בדלתות ומגירות המטבח (חזיתות) ולעיתים חריצים ושפשופים היוצרים עניין. החזיתות יהיו בדר"כ בצבעים בהירים ופסטלים.,לאלה ישולבו חומרים טבעיים כמו עץ באי/דלפק או במדפים פתוחים, או במקומם יבוצע שיש בטקסטורה של עץ.
תתי הקטגוריות העיקרים לסגנון זה הם:
כפרי קלאסי –
מטבח של "פעם" קרוב כמה שיותר לטבע ולחיי הכפר, מאופיין בדלתות עץ מלא, מסגרות רחבות וכבדות, משטחי עבודה טבעיים, וכיור מונח על גבי הארונות.
סגנון 'אסם' –
מטבח כפרי קלאסי (החקלאים והבוקרים) , דלתות עץ מלא כבדות, תוספת של אלמנטים שיש באסמים ואורוות, שילובי ברזל, חבלים, כלי וינטג' כגון דליים וכו'.
פרובנס –
סגנון המגיע מאזור פרובנס בצרפת בעל מראה עשיר ואצילי, משלב אלמנטים כפריים ורומיים – גוונים בהירים של שמנת, מסגרות, קרניזים ועמודים מעוטרים ומשטחים טבעיים עם עורקים לעומק נוסף. מטבחים מרשימים אשר יתאימו בעיקר לבתים גדולים ורחבים.
סגנון ישראלי –
השילוב המנצח שלנו, דלתות עם מסגרות עדינות וצבעים בהירים, שילוב של ויטרינות עם זכוכית סבתא, קרניזים עדינים, יחידות פתוחות לתצוגה קטנה. שילוב של עץ וצבעי פסטל כגון תכלת, ירקרק וכו'.
כפי שכבר ציינו – כיום נהוג לשלב בין סגנונות בכדי שכל משפחה תוכל להרגיש שהטעם המדויק שלה בא ליידי ביטוי בעיצוב.
ישנם 3 סגנונות שעושים זאת באופן מושלם:
סקנדינבי: שילוב של חומרים טיביעים בעלי מרקם קר כגון בטון ופרזולים בצבע שחור. ועץ בצבע טבעי ובטקסורה חלקה ובנוסף לזה שילוב של צמחיה ירוקה.
ים תיכוני: שילוב של חזיתות כפריות עם מסגרות וחריצים בצבעים של טורקיז ותכלת עם צבעי אדמה וחרס.
אריחים מצויירים לריצפה או לקיר וידיות מברזל או נחושת.
אקלקטי: כשמו כן הוא – ערבוב סגנונות בלי "חוקים" עד למראה הרצוי.
נשלב בין המודרני לכפרי כראות עיננו עם בריקים על הקיר ומכשירי חשמל מודרניים,
תאורה מינימליסטית וחזיתות חלקות או עם מסגרות.
המלצה חמה
ניתן להוריד לטלפון או למחשב אפליקציה בשם PINTEREST וליצור תיקיית תמונות של מטבחים שאתם אוהבים, זה יעזור לכם להחליט
מה אתם אוהבים.
הדלתות והמגירות של המטבח נקראות חזיתות מגוון החומרים לחיפוי שלהם עצום ולא נצליח לספר לכם על כולו במקום זאת יצרנו עבורכם רשימה המתייחסת לקטגוריות העיקריות והנפוצות ביותר כולל הסבר קצר על יתרונות וחסרונות.
פורמייקה היא אחד החומרים הנפוצים ביותר למטבחים (וריהוט בכלל). פורמייקה היא חומר פלסטי קשיח במיוחד מה שמעניק לה רמת עמידות גבוה מאוד ויכולת לייצר טקסטורות מיוחדות כגון: בטון, נחושת, עץ, זכוכית, אבן, זכוכית, לוח גיר ועץ כמובן. כיוון שהחומר קשיח היא לא מתאימה ליצירת דלתות מסגרת האופייניות למטבחים הכפריים.
שם רחב לסדרה של חומרים אשר מתייחסים לחומר שצפיפותו נמדד בננומטרים. אלו חומרים חדשים יחסית בשוק וקיים מגוון רחב, לצורך הסבר זה נקרא להם פורמייקה ננו כרגע (השם הנפוץ בשוק) אך יש לקחת בחשבון שקיימים פערי איכות ומחיר גדולים מאוד שיכולים להגיע לאלפי או עשרות אלפי שקלים למטבח חומרים אלו מאפשרים ליצור מטבחים ברמת גימור של %100 מט (ללא החזר ברק בכלל). בנוסף כיוון שהחומר צפוף מאוד, אלו מטבחים שלא מתלכלכים בקלות ומצד שני פשוט מאוד לנקות אותם (את חלקם ניתן גם ללא חומרי ניקוי).
חזית זכוכית היא הלבשה של זכוכית על גבי בסיס עץ או אלומיניום. אלו נחשבות לדלתות יוקרתיות מאוד ומאפשרות גמישות מקסימלית בבחירת הגוונים, טקסטורות והדפסות בכלל. שתי רמות הגימור הקיימות הן מבריק (%100 ברק) או משי משי (מט).
צביעה בתנור (שלייפלאק) היא טכניקת צביעה של החזיתות בצבע מיוחד בחדר צבע (התנור) המאפשר צביעה ללא אבק. חזיתות אלו יכולות להגיע בגימור מבריק או מט ואחד המאפיינים הבולטים שלהן הוא שקנט הדלת וחזית הדלת מבוצעות באותו החומר.
פולימר הוא סוג של פלסטיק PVC גמיש אשר מודבק בלמינציה (חום ודבק) על גבי הדלת. הוא מגיע במספר גוונים ובדומה לדלתות בצבע מאפשר ליצור מסגרות ולבצע את קנט הדלת בגוון החזית. כיוון שהחומר עשוי פלסטיק, עמיד במרבית חומרי הניקוי ובעל עמידות גבוה לשריטות ומכות.
פורניר הוא ציפוי של "פרוסת" עץ דקה המודבקת על דלת העשוייה מ- MDF ונותנת מראה של עץ טבעי לגמרי. מידת השליטה בטקסטורה ובגוון גבוהות מאוד וניתן לדעת בוודאות איך יראה המטבח הסופי.
ברשימה הבאה נסקור את סוגי המשטחים השונים, החומרים מהם עשויים, יתרונות וחסרונות.
ברשימה הבאה תלמדו על האפשרויות לחיפוי קירות המטבח ועל החומרים השונים שיש.
שימו לב בחיפויים אלו נדרש איש מקצוע מומחה ובירור נקודתי על עלויות.
אנו עובדים עם חברה לייצור מטבחים בשם 79 שהיא מהאיכותיות בשוק.
החברה בחרה לא להשקיע באולם תצוגה כדי שתוכל להוזיל עבורכם את עלויות המטבח
ועל כן הפגישות עמכם יתקיימו אצלכם בבית.
אילו העלויות שנחסכות בכך שמוותרים על אולם תצוגה?
עלות בניה והקמה של אולם התצוגה,
עלות חידוש ושיפוצים בכל חצי שנה, עלות ארנונה, שכר דירה, חשמל ומים בכל חודש,
עלות עובדים שאינם מעצבים כגון מזכירה, מנהלים, מנקים ועוד.
עלות ציוד לאולם התצוגה כגון שיש, מוצרי חשמל וכדומה.
בממוצע עלויות אלו מגיעות לכמיליון וחצי ש"ח שמגיעות אל הלקוחות שלנו כהנחה.
במקום זה ובמקום שאתם תרוצו לסניף ….
אנו נגיע על אליכם הביתה ונעצב ביחד את המטבח החדש שלכם כך שיתאים לצרכים, אילוצים ואופי הבית שלכם.
נעבוד יחד באמצעות תכנת מחשב תלת מיימדית
כדי שתוכלו לראות ולהבין בדיוק מה אנו מתכננים עבורכם ואיך יראה המטבח לאחר הביצוע.
אם תהיו מעוניינים, נלווה אתכם לטיול מהנה לאולמות תצוגה של יצרנים
כגון בלורן (בלום), ארצארט ושם נבחן יחד דלתות מעוצבות,
פירזול מתקדם וחומרים רלוונטים כדי שתוכלו להתרשם, להרגיש בידים
ולקבל מעת המעצבת האישית שלנו שתלווה אתכם לאורך כל הדרך,
הסבר מעמיק לגבי כל פרט במטבח החדש שלכם.
בפגישה אצלכם בבית נוכל להבין טוב יותר את ההרגלים והצרכים שלכם ואת הסגנון העיצובי של הבית.
ובכך נוכל להתאים לכם את התכנון הטוב ביותר עבורכם.
תלווה אתכם מעצבת אישית מתחילת הדרך ועד סופו בלי שתעברו לשירות לקוחות לאחר ההזמנה, מה שקורה בחברות אחרות.
עוד כמה מילים לפני סיום…
אנו משקיעים מאמצים רבים כדי שכלים אלו יתאימו ויסייעו לכם ונשמח לקבל משוב כדי שבאמצעותו נוכל לשפר את המדריך עבורכם.
במידה ויש שאלות או התלבטויות, אתם מוזמנים לשאול אותנו ונענה לכל אחד באופן אישי ובשמחה.
אם אתם מרגישים שהמדריך לבניית תיק המטבח תרם לכם, נשמח אם תוכלו להשאיר לנו המלצה בגוגל. פשוט ללחוץ על הקישור הזה כאשר אתם מחוברים לחשבון הגוגל שלכם ולהשאיר את הדירוג. זה יעזור לנו מאוד ועל כך נודה לכם מאוד.
מקווים שנהניתם,
מה זה 79 ?
אנחנו חברת מטבחים חדשנית שמגיעה אליכם לבית כדי לתכנן את המטבח. שיטת העבודה שלנו מאפשרת לכם ליהנות מחסכון במחיר המטבח בלי להתפשר על עיצוב מקצועי ועל רמת חומרים גבוהה.
את רוב החומרים נראה לכם בשטח כשנגיע אליכם. נוסף על כך נבקר יחד באולמות תצוגה ייעודיים בהם תוכלו לראות ולהרגיש את סוג המוצרים ואת איכותם. מהפגישות אתנו תצאו כשאתם יודעים בדיוק על מה אתם משלמים ומה אתם מקבלים.
מהם אולמות תצוגה ייעודיים?
אולמות תצוגה של יצרני חומרים בתעשיית המטבחים המציגים את היכולות והחידושים האחרונים בתחום. דוגמאות לכך הן אולם התצוגה של חברת בלום בו מוצגים כל פתרונות הפרזול, או האולם של חברת אורצ'ארד בו מוצגות מגוון רחב של חזיתות מתקדמות.
המטבחים שלנו מיוצרים לפי מפרטים טכניים קבועים בתעשייה. קווי הייצור שלנו מצוידים במיכון מתקדם ומופעלים באמצעות עובדים מקצועיים. כל המערך מפוקח תחת מערכת בקרת איכות.
כל המטבחים שלנו מיוצרים מחומרי הפרימיום הטובים ביותר בענף – סנדוויץ' אדום מסוג אוקומה, פרזול של בלום, אמ.די.אף ירוק ועוד. כל חומרי הגלם במערך הייצור שלנו הם בעלי תקן ומתאימים לשימוש.
בטוח מאוד לשלם לנו. שיטת התשלום שלנו בנויה כך שאת מרבית הכסף אתם משלמים עם הגעת המטבח הביתה.
כאן תוכלו להתרשם מצילומים של עבודות שלנו בצירוף הסברים מפורטים על כל פרויקט ועל השיקולים בעיצוב ובבנייה שלו.
לא ! המשרדים וקווי היצור שלנו ממוקמים בבית שמש. אתם פשוט קונים בלי אולם תצוגה.
בוודאי, אתם מקבלים אחריות יצרן ל-12 שנים.
השאירו לנו פרטים והמעצבת תיצור קשר.
המעצבת תתקשר כדי להכיר אתכם ולתאם פגישה. בשיחה היא תבקש מכם פרטים שנוגעים למטבח כדי שתוכל להתכונן לפגישה.
הפגישה הראשונה עם המעצבת תהיה או אצלכם בבית או באולמות התצוגה הייעודיים. המיקום יקבע בשיחת הטלפון עם המעצבת בהתאם לצרכים שלכם ולמה שנכון יותר עבורכם.
בוודאי, במקרים כאלו ניפגש כנראה באולמות התצוגה הייעודיים ולאחר הרכישה נכין עבורכם תכנית חשמל אינסטלציה מסודרת אותה תוכלו למסור לקבלן.
על הפרויקט החברתי שלנו "מטבח באהבה" שמעת? אם המטבח שלך במצב שמיש עדיין, ננסה למצוא משפחה שתשמח לקבל את המטבח. לפרטים נוספים על הפרויקט הקליקו כאן.